عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 27 ارديبهشت 1403
بازدید : 29
نویسنده : mozhgan

اورولوژی یکی از تخصص‌های پرکاربرد پزشکی است که با نام جراحی کلیه، مجاری ادراری و تناسلی شناخته می‌شود. کلمه‌ی اورولوژی از دو بخش اورو + لوژی تشکیل شده است. ریشه واژه‌ی اورو کلمه‌ی لاتین urine به معنای ادرار و لوژی logy به معنای شناخت است.

سایر مقالات : جراحی سنگ کلیه

علائم و انواع بیماری های اورولوژی

بیماری‌های اورولوژی بسیار زیادی وجود دارد و معمولاً هر کدام از این بیماری‌ها، یکی از بخش‌های بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. همچنین بیماری‌های اورولوژی مربوط به سنین خاصی نمی‌شود و می‌تواند کودکان، زنان و مردان را در هر سنی درگیر کند.

بد نیست بدانید در صورتی که به موقع برای درمان به متخصص اورولوژی مراجعه نشود، ممکن است سیستم باروری و ادراری مردان و سیستم ادراری زنان تحت آسیب‌های بیشتری قرار بگیرید.

و اما بیماری‌های اورولوژی عبارت‌اند از:

هماچوی (خون در ادرار): نشان دهنده‌ی آسیب در سیستم ادراری فوقانی (حالب و کلیه‌ها)

درد: احساس درد شدید یا خفیف در ناحیه تناسلی که معمولاً نشان از عفونت و التهاب سیستم تناسلی دارد.

تکرر ادرار: افزایش دفع ادرار، انسداد مجاری خروجی مثانه و کاهش ظرفیت مثانه موجب تکرر ادرار می‌شود.

ناکچوری (ادرار شبانه): اختلال در خواب، مصرف مواد ادرار آور و محرک همچون کافئین و الکل، اختلال در مجاری ادراری و کاهش ظرفیت مثانه می‌تواند منجر به ادرارهای شبانه شود.

سوزش ادرار ( دیزوری): احساس درد و ناراحتی در هنگام خروج ادرار از مهم‌ترین علائم سوزش ادراری در افراد است.

بیماری های پروستات

به غددی در بدن مردان که حاوی اسپرم است و به تولید مایع منی کمک می‌کند، پروستات گفته می‌شود. معمولاً با بالا رفتن سن، برخی از مردان به بیماری‌های پروستات دچار می‌شوند. دقت کنید که در صورت داشتن هر گونه علائمی، سریعاً به متخصص اورولوژی مراجعه کنید و درمان خود را آغاز نمایید. در غیر این صورت ممکن است با مشکلات بیش‌تری رو به رو شوید و پروسه درمانی طولانی‌تری را در پیش داشته باشید.

سایر مقالات :  جراحی پروستات

بیماریهای پروستات

بیماری‌های پروستات عبارت است از:

بزرگ تر شدن پروستات بیش‌تر از حد طبیعی: معمولاً با بالا رفتن سن این اتفاق رخ می‌دهد و باید بدانید که بزرگ بودن پروستات، منجر به سرطان نخواهد شد و بیش‌ترین آمار ابتلا در میان سالمندان بالای 80 سال است.

سایر مقالات : واریکوسل

سرطان پروستات: سرطان پروستات یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در میان مردان است و معمولاً این بیماری با سرعت بسیار کمی پیشرفت می‌کند و باید بدانید که به گفته متخصص های اورولوژی آمار مرگ و میر افراد در این بیماری، بالا نیست.

پروستات: این بیماری در اثر عفونت یا التهاب پروستات به وجود می‌آید و معمولاً مردان جوان و افراد میانسال بیش‌تر به این بیماری مبتلا می‌شوند. احساس ناتوانی در دفع ادرار، تکرر ادرار مخصوصاً در شب از مهم‌ترین علائم ابتلا به این بیماری است.

سایر مقالات :  سنگ شکن کلیه




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com